Sonja Hopmans - Via Nova coaching

Zoekt u een coach of coaching in Gouda en/ of omstreken? Loop je vast in een moeilijke situatie? Wil je meer uit jezelf halen? Of wil je een nieuwe weg inslaan? Somber? Moe? Boos? Burn out? Problemen op het werk? Onzeker? Ongelukkig? Durf je geen ´nee´ te zeggen? Geen inspiratie? Kun je niet kiezen? Ruzie? Onrust? Stress? Te druk? Gespannen? Wie ben ik? Trauma? Angstig? Verlegen? Ontevreden? Begeleiding bij uw persoonlijke ontwikkeling en/ of communicatieve vaardigheden? Via Nova coaching kan hierbij uitkomst bieden!

Wat is coaching bij Via Nova?

Een coachingstraject bij Via Nova is een kans!
In een sfeer van vriendelijkheid en veiligheid biedt Via Nova jou een optimale leeromgeving om je persoonlijk te ontwikkelen. Tijdens deze inspirerende ontdekkingstocht staat volledige aandacht voor jouw eigenheid voorop. Want hoe meer je jezelf kunt zijn, hoe meer ontspannen en succesvol je bent.

Als coach help ik je om duidelijk te krijgen waar je tegenaan loopt en hoe je dat doet. Dit betekent dat we samen onderzoeken hoe je in relatie staat tot jezelf en op welke manier dit effect heeft op je persoonlijk en/of professioneel functioneren. We staan stil bij wat echt belangrijk voor je is en hoe je nieuwe vaardigheden in kunt zetten om te bereiken wat je wilt. Door mijn ervaringsgerichte aanpak kom ik snel bij je tot de kern. Je zult nieuwe antwoorden en mogelijkheden vinden, zodat er een ┤nieuwe weg┤ voor je open komt te liggen!

Naast de kwaliteit die ik je als coach bied, ga ik uit van jouw bereidheid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces. Op basis van deze samenwerking zul je snel effect in de praktijk ervaren.

Trainingen & workshops
Wilt u een training of begeleidingstraject op maat?
Neem dan gerust contact met mij op. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken.

Coaching, voor wie?

Als je een nieuwe stap in je leven wil maken
Als je tegen een lastige verandering in je werk of leven aanloopt
Als je meer vreugde, zingeving en inspiratie in je leven wilt brengen
Als je de kwaliteit van je relaties/communicatie wil verbeteren
Als je je meer wilt kunnen leren ontspannen
Als je je zelfvertrouwen wilt versterken
Als je een verlies wilt verwerken (o.a. van gezondheid, werk, partner -overlijden/scheiden)
Als je in werk- of privÚleven vastloopt in een conflict met jezelf of anderen
Als je je mogelijkheden wilt vergroten

Een aantal steekwoorden: coaching, mindfulness, persoonlijke, ontwikkeling, communicatieve, vaardigheden, NLP, bewustwording, meditatie, gespreksvaardigheden, zingeving, zelfvertrouwen, ontspanning, stress, burn, out, problemen, werk, onrust, gespannen, angstig, verlegen, ontevreden

Waar? Gouda en omstreken. Waddinxveen, Reeuwijk, Haastrecht, Moordrecht, Boskoop, Moerkapelle, Zevenhuizen, Woerden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam.

Over de Via Novacoach

Mijn naam is Sonja Hopmans (1974) en ik ben NLP-coach en maatschappelijk werker. Inmiddels heb ik tien jaar ervaring op het gebied van procesmatige, psychosociale begeleidingstrajecten. Ik heb in deze periode een breed deskundigheidsvlak ontwikkeld (o.a. cognitieve en gedragstherapeutische technieken, gestalt, lichaamswerk, mindfulness, NLP-practitioner, -master practioner en NLP-coaching). De grondslag voor mijn werkwijze kenmerkt zich echter vooral door mijn open levenshouding en sterke intu´tie.

Om uiting te geven aan mijn diepe gevoelsleven ben ik naast coach ook een bevlogen kunstschilder. Op basis van deze combinatie krijg ik mijn deskundigheid optimaal ter beschikking.

Ik zal je dan ook met hart en ziel inspireren in jouw ontwikkelingsproces om het leven optimaal te leven! Mijn motto is:
┤Durf te zijn wie je bent, om te worden wie je kunt zijn!┤

Contact

Neem voor meer informatie en/of een gratis kennismakingsgesprek contact op met:
Sonja Hopmans
06-47091007
www.vianovacoaching.nl

Ontwerp, webdesign & vormgeving door ItchDezign: www.itchdezign.com

 
 
Schildercursussen en workshops
   
In mijn atelier geef ik dagworkshops en lessencycli in abstract schilderen. Dit aanbod is geschikt voor schilders die op een nieuwe, uitdagende manier ge´nspireerd willen worden. Maar ook voor mensen die moed nodig hebben om een kwast aan te raken. Zelfs voor diegenen die denken niet te kunnen schilderen. Ik begeleid je op een professionele, veilige en inspirerende manier naar jouw scheppingskracht; een boeiend proces waarbij je in je eigen beweging komt. We zoeken, experimenteren en ervaren de schoonheid van toevalligheden. Ik verzorg alle materialen en bij de dagworkshops ook een heerlijke, gezonde lunch.

Informatie over therapeutische/begeleidings schildersessies kun je vinden op de website www.vianovacoaching.nl


Zaterdagworkshop 'abstract schilderij'
Je schept een eigen, uniek abstract/geabstraheerd schilderij, hoe mooi is dat!
Een dag van inspiratie, verwondering en werken met aandacht. Bewustzijn en kijken vanuit het hart nemen we als uitgangspunt om tot creatie te komen en gaandeweg leer je over compositie en techniek.
Dit levert een prachtige reis EN een bijzonder, betekenisvol kunstwerk op!

Tussen de middag serveer ik een uitgebreide, gezonde maaltijd. We eten samen in rust.

Aanmelden kan met eigen groep van 4, datum in overleg.Kosten : 175 euro, incl. doek, alle materiaal, koffie/thee, uitgebreide lunch.
Tijd : van 10 - 16 uur
Groepsgrootte: maximaal 4 deelnemers

www.sonjahopmans.nl  
   
www.sonjahopmans.nl  
   
www.sonjahopmans.nl  
   
Alles staat klaar

Ik ben er voor je Sfeer
Wilt u zich inschrijven? klik hier om verder te gaan.
Schildercyclus 'abstract schilderij'
In 3 - 6 sessies maak je een eigen abstract schilderij. Je gaat met een persoonlijke vraag op weg, daaruit ontstaat een kunstwerk.
En inspirerend proces. Ik coach je daarin, we werken met aandacht. De sfeer is zowel bezinnend als ongedwongen.

Op dit moment kan dit traject alleen individueel of met 2 gevolgd worden.
Kosten 95,- / 70,- pp per sessie.


www.sonjahopmans.nl  
   
www.sonjahopmans.nl  
   
Het atelier

Materialen genoeg

Wilt u zich inschrijven? klik hier om verder te gaan.

naar boven